Κατήγγειλε τη «Μπάρτσα» η Ατλέτικο | Sportsking.gr

Κατήγγειλε τη «Μπάρτσα» η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει καταγγείλει τη Μπαρτσελόνα για παράνομη προσέγγιση στον Αντουάν Γκριεζμάν κάτι που επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη.

Τον τελευταίο καιρό έχουν αναπτυχθεί φήμες που θέλουν τη Μπαρτσελόνα να έχει μιλήσει με την πλευρά του Αντουάν Γκριεζμάν.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έχει βάση αλλά η επαφή των δυο πλευρών έγινε χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Ατλέτικο και αυτό είναι παράνομο.

Ο Γάλλος δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι Καταλανοί δεν είχαν το δικαίωμα να τον προσεγγίσουν πίσω από την πλάτη των Μαδριλένων.

Οι «ροχιμπλάνκος» προχώρησαν σε καταγγελία κάτι που επιβεβαιώθηκε από τους ανθρώπους της Fifa.

«Δεχτήκαμε καταγγελία από την Ατλέτικο Μαδρίτης για την υπόθεση Γκριεζμάν«, ήταν τα λόγια του υπεύθυνου Τύπου της ομοσπονδίας.

Θυμίζουμε ότι είναι η δεύτερη φορά σε σύντομο διάστημα που κάποια ομάδα εκφράζει την δυσαρέσκεια της για τη Μπαρτσελόνα, μετά την Γκρέμιο και την υπόθεση του Άρθουρ Μέλο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.