«Τρέχει» η Ίντερ για Ικάρντι και Σκρίνιαρ | Sportsking.gr

«Τρέχει» η Ίντερ για Ικάρντι και Σκρίνιαρ

Τρέχει και δε... φτάνει η Ίντερ με τις περιπτώσεις των Μάουρο Ικάρντι και Μίλαν Σκρίνιαρ.

Τρέχει και δε… φτάνει η Ίντερ με τις περιπτώσεις των Μάουρο Ικάρντι και Μίλαν Σκρίνιαρ.

Συγκεκριμένα, οι «νερατζούρι» τα πηγαίνουν εξαιρετικά στο πρωτάθλημα της Serie A -κι ας υποχώρησαν στην τρίτη θέση- και όπως ήταν αναμενόμενο πολλές ευρωπαϊκές ομάδες κοιτάζουν προς το «Σαν Σίρο» για να εξετάσουν το ενδεχόμενο απόκτησης παικτών των Μιλανέζων.

Πρώτος στη λίστα αυτή είναι φυσικά ο Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος αποτελεί πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης και τον οποίο θέλει εναγωνίως να κρατήσει η Ίντερ στο δυναμικό της.

‘Ετσι λοιπόν, οι άνθρωποι των «νερατζούρι» ετοιμάζουν ήδη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντινού μέχρι το 2023 με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 7 εκατομμύρια και τη ρήτρα αποδέσμευσης μόλις τα 130 εκατομμύρια.

Το συμβόλαιο και του Σκρίνιαρ όμως κοιτάζει να ανανεώσει άμεσα η Ίντερ, στον οποίο αναμένεται να προτείνει αύξηση στα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.