Αυτός θα είναι η επόμενη μεταγραφή της Μίλαν | Sportsking.gr

Αυτός θα είναι η επόμενη μεταγραφή της Μίλαν

Έναν από τους καλύτερους χαφ που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ιταλία θέλει να κάνει δικό της η Μίλαν.

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μίλαν φαίνεται πως βρίσκεται ο Γιακούμπ Γιάνκτο της Ουντινέζε.

O νεαρός χαφ κάνε πολύ καλές εμφανίσεις με τις «ζέβρες», κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο των «ροσονέρι», όσο και της Άρσεναλ. Όμως, σύμφωνα με το «Sky Sport Italia» οι Μιλανέζοι φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει ήδη διαπραγματεύσεις για την αγορά του Τσέχου παίκτη.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπός του, Τσιουζέπε Ρίσο, με δηλώσεις υπογράμμισε πως ο πελάτης του είναι ανοιχτός να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League ή σε κάποια άλλη ομάδα της Ιταλίας αν και εφόσον υπάρχει κάποια καλή πρόταση.

«Θα γίνει πολύ καλός παίκτης στην Premier League, γιατί έχει όλα τα προσόντα για κάτι τέτοιο. Έχει όλα όσα χρειάζονται για να παίξει κανείς εκεί πέρα. Ωστόσο, αν θα πάρει μεταγραφή ή όχι θα το μάθουμε στο τέλος της σεζόν και όχι τον Ιανουάριο. Για την ώρα στο μυαλό του υπάρχει μόνο η Ουντινέζε».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.