Γκιγκς: «Είχα πει στη Γιουνάιτεντ να πάρει τον Εμπαπέ και τον Ζέσους» | Sportsking.gr

Γκιγκς: «Είχα πει στη Γιουνάιτεντ να πάρει τον Εμπαπέ και τον Ζέσους»

Ο Ράιαν Γκιγκς αποκάλυψε ότι είχε πει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκτήσει τον Κίλιαν Εμπαπέ και τον Γκάμπριελ Ζέσους πριν εκείνοι γίνουν σταρ.

Σε μία πολύ μεγάλη αποκάλυψη προέβη ο Ράιαν Γκιγκς, τονίζοντας ότι είχε παρακολουθήσει τον Κίλιαν Εμπαπέ και τον Γκάμπριελ Ζέσους, επισημαίνοντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι πρέπει να τους αποκτήσει.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη αφού η Παρί και η Μάντσεστερ Σίτι κατάφεραν να κάνουν δικά τους δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως.

Είπε χαρακτηριστικά ο Γκιγκς:

«Παρακολούθησα τον Γκάμπριελ Ζέσους να αγωνίζεται πριν τρία χρόνια. Παρακολούθησα τον Εμπαπέ για έναν χρόνο και ήμουν σίγουρος, δεν είχα αμφιβολία, απλά είπα στη Γιουνάιτεντ πάρτε τους».

Εκείνη τη σεζόν βρισκόταν στον πάγκο της Γιουνάιτεντ ο Φαν Χαλ , ο οποίος προτίμησε να κινηθεί για άλλες περιπτώσεις.

«Ξέρω πως πρέπει να είναι ένας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουν υπάρξει πολλοί που ήταν κοντά και δεν έγιναν παίκτες της Γιουνάιτεντ αλλά και παίκτες που έφυγαν και δεν έπρεπε. Όπως ο Ντάνι Γουέλμπεκ, ο Ράφαελ Ντα Σίλβα και ο Τζόνι Έβανς»

«Ήταν δύσκολο γιατί ο Φαν Χαλ είχε τις δικές του ιδέες και έπρεπε να το σεβαστούμε, αλλά ναι, είχαμε μερικές διαφωνίες. Καταλάβαινε όμως, γιατί είχα υπάρξει συμπαίκτης με μερικούς από αυτούς».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.