ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Βαλβέρδε: “Πανίσχυρη η Ρεάλ στο γήπεδό της”

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χαρακτήρισε τη Ρεάλ μία πανίσχυρη ομάδα ειδικά στο γήπεδό της και τόνισε ότι το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Βαλβέρδε: “Πανίσχυρη η Ρεάλ στο γήπεδό της”

Όλα έτοιμα για την τιτανομαχία Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αποθεώνει τους “Μερένχες” και να τονίζει ότι ενδεχόμενη νίκη της ομάδας του δεν θα καθορίσει τον πρωταθλητή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα σημεία-κλειδιά της αναμέτρησης αλλά και την άρνηση της ομάδας του να κάνει pasillo στη “Βασίλισσα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαλβέρδε:

Για τo Clásico και τη διαφορά των 11 πόντων: «Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την καλή μας αγωνιστική κατάσταση και να πάρουμε τη νίκη παίζοντας έναν καλό αγώνα. Υπάρχει ως δεδομένο αυτή η διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα, ενδεχόμενη νίκη όμως δεν θα καθορίσει το πρωτάθλημα. Είναι νωρίς ακόμα και υπάρχει πολύς δρόμος για να διανύσουμε».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι μια πανίσχυρη ομάδα, ειδικά όταν παίζει στο γήπεδό της. Διαθέτει γρήγορους παίκτες και ενώ μπορεί να φαίνεται ότι κυριαρχείς στον αγωνιστικό χώρο, μπορούν να σε χτυπήσουν με τις ταχύτατες αντεπιθέσεις της. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, θα βγούμε όμως στο τερέν για να κερδίσουμε για να διευρύνουμε το σερί μας».

Για τα σημεία-κλειδιά στην αναμέτρηση: «Η βαθμολογία δεν παίζει ρόλο. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση. Και η παραμικρή λεπτομέρεια σε τέτοιου είδος παιχνίδια, μπορεί να είναι υπέρ της μιας ομάδας και να καθορίσει εν τέλει το αποτέλεσμα. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και θα πρέπει να προσέξουμε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού».

Για τις ήττες από την Ρεάλ στο ισπανικό Super Cup: «Στη ρεβάνς ηττηθήκαμε ουσιαστικά από το ημίχρονο . Πρέπει να ελέγξουμε καλά το παιχνίδι, να αντεπεξέλθουμε και να ξεπεράσουμε την αρχική πίεση που θα υποστούμε. Ανυπομονούμε, είμαστε ενθουσιασμένοι, το ματς αυτό μας βρίσκει σε μια καλή στιγμή αγωνιστικά και ψυχολογικά, οπότε είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε».

Για την άρνηση της Μπαρτσελόνα να κάνει pasillo στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Αναγνωρίζουμε και τους συγχαίρουμε για όλα αυτά που κατάφεραν μέσα στο 2017. Pasillo όμως δεν θα έκανα για κανέναν, ούτε αντιθέτως θα ήθελα να γίνει για εμάς. Γινόταν ως συμβολική τιμή, ως αναγνώριση μεταξύ των παικτών, όταν το ποδόσφαιρο δεν είχε αποκτήσει την “χροιά” που έχει σήμερα και έχει μολύνει τα πάντα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ