Σενάρια επιστροφής του Μοντέλα στη Μίλαν | Sportsking.gr

Σενάρια επιστροφής του Μοντέλα στη Μίλαν

Η νέα ήττα της Μίλαν από την Αταλάντα έκανε τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για τον Τζενάρο Γκατούζο, με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι φήμες περί επιστροφής του Βιντσέντζο Μοντέλα.

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Μίλαν. Οι Ροσονέρι μπορεί ν’ άλλαξαν πρόσφατα προπονητή, διώχνοντας τον Βιντσέντζο Μοντέλα και φέρνοντας στη θέση του τον Τζενάρο Γκατούζο, όμως, τ’ αποτελέσματα δεν δικαιώνουν την επιλογή τους. Όπως φάνηκε και στο εντός έδρας ματς με την Αταλάντα.

Γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι του συλλόγου σκέφτονται να επαναφέρουν τον «αεροπλανίνο» στην τεχνική ηγεσία. Ωστόσο, πολλά θα κριθούν στο ντέρμπι με την Ίντερ για το Coppa Italia.

Αν η Μίλαν δείξει σημάδια ζωής, τότε δεν αποκλείεται ο «Ρίνο» να παραμείνει στον πάγκο της ιταλικής ομάδας που παρά τις πολλές, καλές μεταγραφές που έκανε το περασμένο καλοκαίρι, εμφανίζεται αγνώριστη.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.