Γκατούζο:  «Σαν τελικός Μουντιάλ το ντέρμπι με την Ίντερ» | Sportsking.gr

Γκατούζο: «Σαν τελικός Μουντιάλ το ντέρμπι με την Ίντερ»

Πολύ σημαντικό είναι το ντέρμπι με την Ίντερ για τη Μίλαν στο Coppa Italia, όπως επισήμανε και με δηλώσεις του ο Τζενάρο Γκατούζο.

Οριακά είναι τα πράγματα στη Μίλαν. Οι Ροσονέρι πάνε από το κακό στο χειρότερο και η πίεση που υπάρχει για θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Κυπέλλου κόντρα στην Ίντερ είναι πιο μεγάλη από ποτέ, όπως υπογράμμισε με δηλώσεις του ο Τζενάρο Γκατούζο.

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας επισήμανε πως για εκείνον και τους ποδοσφαιριστές του η αναμέτρηση της Τετάρτης (27/1) είναι λίγο πολύ τελικός. Παγκοσμίου Κυπέλλου!

«Είναι ένα ντέρμπι που πρέπει να το πάρουμε. Είναι σαν ένας τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου για εμάς που θα μπορούσε να αλλάξει όλη τη σεζόν. Γι αυτό και είναι σημαντικό για εμάς, να τα πάμε καλά και να περάσουμε», τα λόγια του «Ρίνο» που γνωρίζει πολύ καλά πως σε περίπτωση νέας ήττας το μέλλον του στη Μίλαν μόνο σίγουρο δεν είναι.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.