Εμπαπέ: «Για αυτό απέρριψα τη Ρεάλ» | Sportsking.gr

Εμπαπέ: «Για αυτό απέρριψα τη Ρεάλ»

Το περασμένο καλοκαίρι, όλη η Ευρώπη "σφαζόταν" στα πόδια του, συμπεριλαμβανομένης και της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εκείνος προτίμησε την Παρί Σεν Ζερμέν και αποκάλυψε το λόγο.

Το πιο «hot» όνομα στην Ευρώπη ήταν το περασμένο καλοκαίρι ο Κίλιαν Εμπαπέ, καθώς κανείς δεν ήξερε που θα πάει. Όλα τα μεγαθήρια της Ευρώπης τον ήθελαν, συμπεριλαμβανομένης και της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά εκείνος προτίμησε την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους που πήγε στους πρωτευουσιάνους σε συνέντευξή του στη Marca.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εμπαπέ:

«Απέρριψα τη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί η Παρί είναι η ομάδα της πόλης μου. Το να παίξω στη Ρεάλ θα ήταν σαν ένα παιδί που υποστηρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης, να έχει τη δυνατότητα να παίξει για την ομάδα του και να πηγαίνει σε μία άλλη ομάδα, σε μία άλλη χώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω για την Παρί Σεν Ζερμέν και πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που κυλάνε τα πράγματα. Υπήρχαν πολλές φήμες και είναι αλήθεια ότι μιλήσαμε, αλλά νομίζω ότι τώρα ανήκει στο παρελθόν και για μένα και για τη Ρεάλ. Τώρα παίζω για τη Παρί και θα υπερασπιστώ τα χρώματά της 100%».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.