«Πόρτα» στην Άρσεναλ για Μπενάτια | Sportsking.gr

«Πόρτα» στην Άρσεναλ για Μπενάτια

Η Άρσεναλ προσέγγισε την Γιουβέντους για την απόκτηση του Μεχντί Μπενάτια αλλά οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ιταλίας απάντησαν αρνητικά.

Με τον πρώτο γύρο να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί μπορούμε να πούμε ότι η Άρσεναλ πραγματοποιεί άλλη μια μέτρια χρονιά. Οι κακές εμφανίσεις των «κανονιέρηδων» οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει εντοπίσει το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας και ήδη έχει κάνει επαφές με κάποιους παίκτες ενόψει Ιανουαρίου.

Ένας από τους πρώτους στόχους του Αλσατού τεχνικού είναι ο Μεχντί Μπενάτια που κάνει πολύ καλά παιχνίδια με τη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Λονδρέζοι προσέγγισαν τη Γιουβέντους για να μάθουν τις προθέσεις της αναφορικά με τον Μαροκινό σέντερ μπακ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Άρσεναλ ήταν διατεθειμένη να προσφέρει περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ αλλά οι «μπιανκονέρι» απάντησαν αρνητικά.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.