Προς δανεισμό ο Σίρλε | Sportsking.gr

Προς δανεισμό ο Σίρλε

Ο Αντρέ Σίρλε δεν είναι ευχαριστημένος με το χρόνο συμμετοχής που έχει στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και επιθυμεί να πάει κάπου δανεικός.

Όταν οι άνθρωποι της Μπορούσια Ντόρτμουντ προχώρησαν στην αγορά του Αντρέ Σίρλε είχαν μεγάλες προσδοκίες από τον Γερμανό.

Ο διεθνής εξτρέμ έχει βρεθεί πίσω από τους Πούλισιτς και Γιαρμολένκο, ενώ με την επιστροφή του Μάρκο Ρόις ο χρόνος συμμετοχής του θα μειωθεί περισσότερο.

,

Το καλοκαίρι υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Σίρλε ξέρει πως θα πρέπει να έχει παιχνίδια στα πόδια του προκειμένου να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

O Γερμανός διεθνής φέρεται να θέλει να πάει κάπου με τη μορφή δανεισμού προκειμένου να έχει αγωνιστικό ρυθμό και το καλοκαίρι να επιστρέψει στη Ντόρτμουντ.

Αρκετές ομάδες τόσο από την Άγγλια όσο και από τη Μπουντεσλίγκα έχουν δείξει ενδιαφέρον με τη Στουγκάρδη να μοιάζει το μεγάλο φαβορί.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.