Χαμός στη Μάλαγα! Μπούκαραν οπαδοί και φώναζαν «Μίτσελ Φύγε» (pic/vid) | Sportsking.gr

Χαμός στη Μάλαγα! Μπούκαραν οπαδοί και φώναζαν «Μίτσελ Φύγε» (pic/vid)

Ξέφυγε η κατάσταση στην προπόνηση της Μάλαγα, με τους εξαγριωμένους οπαδούς να μπουκάρουν και να ζητούν από τον Μίτσελ να παραιτηθεί.

Η Μάλαγα πάει από το κακό στο χειρότερο και δεν λέει να ανακάμψει στη La Liga. Η ομάδα του Μίτσελ βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και οι οπαδοί είναι εξαγριωμένοι από την κατάσταση στην ομάδα.

Στην προπόνηση βρέθηκαν οι οπαδοί της Μάλαγα για να διαμαρτυρηθούν για την απογοητευτική πορεία μέχρι στιγμής και να ζητήσουν τα… ρέστα. Μίλησαν με όλους, οι οποίοι τα άκουσαν για τα καλά, αλλά τα χειρότερα τα άκουσε ο Μίτσελ.

Ο έμπειρος τεχνικός είναι ανεπιθύμητος πλέον στην ομάδα και άκουσε συνθήματα κατά του, ενώ οι οπαδοί του ζήτησαν να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.