«Είναι δύσκολο για την Ατλέτικο να έχει Ντιέγκο Κόστα και Γκριεζμάν» | Sportsking.gr

«Είναι δύσκολο για την Ατλέτικο να έχει Ντιέγκο Κόστα και Γκριεζμάν»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ατλέτικο Μαδρίτης παραδέχτηκε πως είναι δύσκολο για την ομάδα του να έχει τον Ντιέγκο Κόστα και τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο θα ανοίξει το δρόμο για την αποχώρηση του Αντουάν Γκριεζμάν.

Η αλήθεια είναι πως η συνύπαρξη των δυο δεν θα είναι εύκολη κάτι που παραδέχτηκε με δηλώσεις του και ο Χιλ Μαρίν.

«Ξέρω πολύ καλά τον Ντιέγκο Κόστα και γνωρίζω ότι η Ατλέτικο είναι το σπίτι του. Είναι ευλογία να τον έχουμε μαζί με τον Γκριεζμάν για δυο σεζόν.

Δεν μπορώ να σας πω τι θα συμβεί γιατί δεν το γνωρίζω. Το περασμένο καλοκαίρι κάναμε μια προσπάθεια πάνω από τις δυνάμεις μας για να τον πείσουμε να μείνει. Το ίδιο θα κάνουμε και φέτος«.

Στη συνέχεια ο διευθύνων σύμβουλος των «ριχιμπλάνκος» μίλησε σχετικά με τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Γκριεζμάν.

«Μέχρι τη 1η Ιουλίου η ρήτρα του είναι 200 εκατομμύρια ευρώ. Δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε τώρα ή το καλοκαίρι γιατί είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Θα ήθελα να συνεχίσει μαζί μας αλλά δεν είναι στο χέρι μας«.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.