«Βούλιαξε» το Μετροπολιτάνο στην επιστροφή του Κόστα (pics) | Sportsking.gr

 «Βούλιαξε» το Μετροπολιτάνο στην επιστροφή του Κόστα (pics)

Ο κακός χαμός έγινε στην επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο Μαδρίτης με τους Μαδριλένους να τον παρουσιάζουν με κάθε επισημότητα στους οπαδούς τους εκ των οποίων περισσότεροι από 15.000 έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες του Μετροπολιτάνο για να τον υποδεχτούν.

Η απαγόρευση μεταγραφών η οποία είχε επιβληθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν της επέτρεπε να κάνει διορθωτικές κινήσεις, όμως πλέον ανήκει στο παρελθόν κι έτσι από την 1η Ιανουαρίου οι ροχιμπλάνκος είναι ελεύθεροι να… οργώσουν την αγορά!

Οι Ντιέγκο Κόστα και Βιτόλο, τους οποίους είχε «κλείσει» από το καλοκαίρι πλέον αποτελούν και επίσημα κομμάτι της ομάδας! Για τον πρώτο, η επιστροφή του στους Μαδριλένους ήταν… κομματάκι πιο συναισθηματικά φορτισμένη.

Γι’ αυτό το λόγο και περισσότεροι από 15.000 οπαδοί της Ατλέτικο έδωσαν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του Μετροπολιτάνο, προκειμένου να του χαρίσουν το ζεστό τους χειροκρότημα το οποίο και είχε λείψει από τον Ισπανό φορ, όπως είχε τονίσει παλαιότερα με δηλώσεις του.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.