Ζλάταν: «Είτε είσαι περήφανος για τις ικανότητές σου είτε όχι» | Sportsking.gr

Ζλάταν: «Είτε είσαι περήφανος για τις ικανότητές σου είτε όχι»

O στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σχολίασε τον χαρακτηρισμό "αλαζόνα" που του έχει αποδοθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι με διαφορά από το δεύτερο ο πιο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του σουηδικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, σε συνέντευξή του στο Canal Football, υποστήριξε ότι δε λαμβάνει την ανάλογη στήριξη από τα σουηδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αιτιολογώντας τη συγκεκριμένη άποψη.

«Τα σουηδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης μου επιτίθενται επειδή δε μπορούν να αποδεχτούν ότι είμαι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Πιθανότατα είμαι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Σουηδίας. Κανείς δεν έχει κάνει όσα έχω πραγματοποιήσει. Έχω 11 χρυσές μπάλες στη Σουηδία και ο επόμενος έχει δύο. Αυτό δεν έχει συμβεί ξανά. Όσα έχω κάνει για το σουηδικό ποδόσφαιρο δεν έχουν συμβεί ξανά.»

Τότε ο δημοσιογράφος του εξήγησε ότι η αλαζονία του ίσως ευθύνεται για την επίθεση που δέχεται από τα σουηδικά μέσα για να ακολουθήσει η πληρωμένη απάντηση του Ζλάταν: «Δεν έχει σημασία. Είμαι ο καλύτερος που υπάρχει. Είτε είσαι περήφανος γι΄αυτό είτε όχι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν την περίοδο ο 36χρονος στράικερ είναι ξανά στα πιτς, καθώς αποκόμισε ένα τραυματισμό στην αναμέτρηση με τη Μπέρνλι που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 1 μήνα.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.