Γκουαρντιόλα: «Επιβάλλεται να προστατεύουν τους παίκτες οι διαιτητές» | Sportsking.gr

Γκουαρντιόλα: «Επιβάλλεται να προστατεύουν τους παίκτες οι διαιτητές»

Αναγκαία έκρινε την παροχή προστασίας στους παίκτες εκ μέρους των διαιτητών ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αναγκαία έκρινε την παροχή προστασίας στους παίκτες εκ μέρους των διαιτητών ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για ακόμα μία φορά για το σκληρό παιχνίδι που επικρατεί στο αγγλικό πρωτάθλημα και δε δίστασε να τονίσει την αναγκαιότητα που υπάρχει για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, την οποία μπορεί πρωτίστως να προσφέρει η διαιτησία.

«Ήμασταν τυχεροί στα τελευταία ματς και σήμερα θα δούμε τι έχει γίνει. Ελπίζουμε ότι ο τραυματισμός του Κέβιν δεν είναι άσχημος. Ισχύει αυτό που έχω πει πολλές φορές: θαυμάζω τη δύναμη του παιχνιδιού στο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά οι διαιτητές οφείλουν να προστατεύουν τους παίκτες. Αυτό ζητάω μόνο.

Δεν μιλάω μόνο για τους καλούς παίκτες ή για εκείνους της ομάδας μου. Αναφέρομαι σε όλους ανεξαιρέτως. Ο κόσμος μιλάει για τις βουτιές στην περιοχή και το ότι οι διαιτητές πρέπει να εστιάσουν σε αυτό και συμφωνώ. Πάνω απ’ όλα όμως, οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται προστασία. Ξέρω ότι στην Αγγλία επιτρέπεται το σκληρό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν όρια», ήταν τα λόγια του Γκουαρντιόλα.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.