Μπουφόν: «Δεν θα ήταν λάθος του Ντοναρούμα να έρθει στη Γιουβέντους» | Sportsking.gr

Μπουφόν: «Δεν θα ήταν λάθος του Ντοναρούμα να έρθει στη Γιουβέντους»

Για τον αστέρα της Μίλαν και μελλοντικό αντικαταστάτη του στην Ιταλία, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, μίλησε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Για τον αστέρα της Μίλαν και μελλοντικό αντικαταστάτη του στην Ιταλία, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, μίλησε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας της Γιουβέντους ερωτηθείς για τον νεαρό άσο των «ροσονέρι» και για το μέλλον του στη Μίλαν δε δίστασε να χαρακτηρίσει την πιθανότητα μετακίνησής του στο Τορίνο ως σωστή.

«Κοιτάξτε, (σ.σ. αν έρθει) στη Γιουβέντους, δεν κάνει ποτέ λάθος… Δεν μπορώ να δώσω συμβουλή στον Τζίτζιο, επειδή δεν βρίσκομαι στην κατάστασή του.

Δεν ξέρω τον συναισθηματικό δεσμό που μπορεί να έχει με τη Μίλαν. Φυσικά, υπάρχουν δύο πράγματα που μπορώ να του πω, όπως έκανα ήδη στην εθνική ομάδα, αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά είναι αυτό που ταρακουνά το μέσα του», ήταν τα λόγια του Μπουφόν.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.