Ρεάλ Μαδρίτης για Κέιν: «169 εκ. είναι καλά»; | Sportsking.gr

Ρεάλ Μαδρίτης για Κέιν: «169 εκ. είναι καλά»;

Μοιράζει λεφτά «με το τσουβάλι» η Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να αποκτήσει τον καλύτερο επιθετικό στον κόσμο, τον Χάρι Κέιν.

Έτοιμη για το κόλπο γκρόσο το καλοκαίρι του 2018 εμφανίζεται η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δίνει «γη και ύδωρ» για να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν

Λευκή επιταγή είναι έτοιμη να δώσει στην Τότεναμ η Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να αποκτήσει έναν από τους καλύτερους επιθετικούς αυτή στιγμή στον κόσμο, τον Χάρι Κέιν.

Μάλιστα δημοσιεύματα από την Αγγλία κάνουν λόγο πως οι Μαδριλένοι είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν ακόμα και τον Γκάρεθ Μπέιλ προκειμένου ο διεθνής επιθετικός και η ομάδα του να πουν το «ναι».

Βέβαια όλα αυτά από το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς και οι δύο πλευρές δεν είναι διατεθειμένες να προχωρήσουν σε καμία κίνηση πριν τη λήξη της σεζόν που διανύουμε.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.