Τα «σκάει» χοντρά για μεγάλο ταλέντο η Γιουβέντους | Sportsking.gr

Τα «σκάει» χοντρά για μεγάλο ταλέντο η Γιουβέντους

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους είναι πρόθυμοι να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη, ώστε να αποκτήσουν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν στην Ιταλία.

Στροφή στο… μέλλον για τη Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» φαίνεται πως θέλει να δώσει έμφαση από εδώ και πέρα στους νεαρούς παίκτες και δη στους Ιταλούς.

Γι’ αυτό το λόγο και στη μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Ιταλίας ο Νικολό Μπαρέλα βρίσκεται πολύ ψηλά.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Κάλιαρι πάει από το καλό στο καλύτερο, με αποτέλεσμα με τις εμφανίσεις του να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.

Οι «μπιανκονέρι» θέλουν να τον κάνουν δικό τους, αλλά, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των 30 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να πείσουν τους διοικούντες την Κάλιαρι ν’ ανάψουν το πράσινο φως και να γίνει το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα, το συμβόλαιο του Μπαρέλα με τη Κάλιαρι έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2021 και κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για τη Γιουβέντους.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.