ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Η “κανονιά” του Μπεγερίν λύτρωσε την Άρσεναλ και “σόκαρε” την Τσέλσι!

Σε ένα τρελό ματς, η Τσέλσι βρέθηκε μία ανάσα από μία απίθανη ανατροπή, αλλά ο Μπεγερίν μίλησε τελευταίος και ισοφάρισε σε 2-2. Μοιραίος ο Μοράτα με 3 χαμένα τετ α τετ.

Η “κανονιά” του Μπεγερίν λύτρωσε την Άρσεναλ και “σόκαρε” την Τσέλσι!

Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου Τσέλσι και Άρσεναλ ήρθαν ισόπαλες 2-2, με τους “Μπλε” να κάνουν μία απίθανη ανατροπή και τον Μπεγερίν να λυτρώνει τους “Κανονιέρηδες” στο φινάλε.

Στο πρώτο ημίχρονο η Τσέλσι μπήκε δυνατότερα και στο 14′ ο Μοράτα έχασε ένα απίστευτο τετ α τετ. Ο Ισπανός στράικερ βρέθηκε απέναντι από τον Τσεχ, μετά την αδράνεια του Μουστάφι και του Τσέιμπερς, αλλά το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό. Η Άρσεναλ ξύπνησε, πάτησε γκάζι και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Η μία εξ αυτών ήταν πραγματικά απίθανη με τον Σάντσεζ να μην μπορεί να το πιστέψει, ότι η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα. Στο 17′ το σουτ του Χιλιανού χτύπησε, μετά από παρέμβαση του Κουρτουά, στο δεξί δοκάρι, έπειτα στο αριστερό, σε μία “τρελή” φάση. Οι “Κανονιέρηδες” δημιούργησαν ακόμη μία σπουδαία ευκαιρία με τον Λακαζέτ να ελίσσεται όμορφα, να εκτελεί και τον Βέλγο γκολκίπερ των “Μπλε” να δηλώνει ακόμη μία φορά “παρών” στο 23′. Το πρώτο μέρος είχε επιπλέον μία καλή στιγμή για την Τσέλσι, όταν ο Μπακαγιόκο έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ στην κίνηση αλλά ο Τσεχ έδιωξε εντυπωσιακά.

Ρεσιτάλ ποδοσφαίρου στο δεύτερο ημίχρονο, από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά καλύτερα, ο Τσεχ έκανε μεγάλες επεμβάσεις, αλλά τελικά η Άρσεναλ πήρε κεφάλι στο σκορ με σουτάρα του Γουίλσιρ στο 63′. Οι “Μπλε” βρήκαν γρήγορα απάντηση με τον Αζάρ να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα. Ο Μπεγερίν σε μία απερίσκεπτη ενέργεια φάνηκε να βρίσκει τον Βέλγο, σε μία αυστηρή όμως απόφαση του διαιτητή. Η Τσέλσι πήρε φόρα, το γκολ της έδωσε ψυχολογία και στο 84′ έκανε μία μεγάλη ανατροπή. Ο Τζαπακόστα έκανε όμορφη ενέργεια και σέντρα με τον Μάρκος Αλόνσο να πετάγεται στην καρδιά της άμυνας της Άρσεναλ και να διαμορφώνει το 1-2. Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει, ο Μπεγερίν όπλισε στο 92′ και με έναν κεραυνό έφερε το ματς στα ίσα. Μοιραίος ήταν ο Μοράτα, ο οποίος ένα λεπτό αργότερα έχασε ακόμη ένα τετ α τετ (3ο) και στη συνέχεια της φάσης ο Τζαπακόστα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ