Πλησιάζει στη Βαλένθια ο Βιέτο | Sportsking.gr

Πλησιάζει στη Βαλένθια ο Βιέτο

Ο Λουτσιάνο Βιέτο αναμένεται να ταξιδέψει στη Βαλένθια για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στις "νυχτερίδες".

Ο Λουτσιάνο Βιέτο δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της Ατλέτικο και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Πριν λίγες ημέρες ο Αργεντινός βρέθηκε πολύ κοντά στη μετακίνηση του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά περίμενε κάτι καλύτερο.

Τελικά ο νεαρός επιθετικός θα παραμείνει στην Ισπανία προκειμένου να συνεργαστεί ξανά με τον Μαρσελίνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Βιέτο θα ταξιδέψει στη Βαλένθια προκειμένου να περάσει τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια να υπογράψει στις «νυχτερίδες».

Ο νεαρός επιθετικός θα βρει στο «Μεστάγια» τον προπονητή που ήταν στη Βιγιαρέαλ όταν έκανε τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του.

Η Βαλένθια θα αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού με την προοπτική αγοράς το καλοκαίρι έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.