«Τσεκάρει» Χουανφράν η Ρόμα | Sportsking.gr

«Τσεκάρει» Χουανφράν η Ρόμα

Η Ρόμα παρακολουθεί τις εξελίξεις για το μέλλον του Χουανφράν στην Ατλέτικο και αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος θα κάνει την κίνηση της.

Τα τελευταία χρόνια ο Χουανφράν αποτέλεσε ένα από τα βασικότερα στελέχη της Ατλέτικο Μαδρίτης στην άνοδο του συλλόγου.

Τη φετινή σεζόν ο έμπειρος μπακ έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Μπορεί να υπάρχει θετική διάθεση από τις δυο πλευρές για την επέκταση της συνεργασίας τους αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Όσο ο παίκτης δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο, υπάρχουν ομάδες που εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του.

Μια από αυτές είναι η Ρόμα που θέλει έναν ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο και ο Μόντσι έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του 32χρονου.

Η πρόθεση του Χουανφράν είναι να μείνει στην Ατλέτικο αλλά δεν θα έλεγε «όχι» στη Ρόμα αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους «ροχιμπλάνκος».




Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.