Διέψευσε για μεταγραφές ο Σπαλέτι! | Sportsking.gr

Διέψευσε για μεταγραφές ο Σπαλέτι!

Κατηγορηματικός ήταν ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στις φήμες περί πραγματοποίησης μεταγραφών.

Τι κι αν τα Μέσα Ενημέρωσης θέλουν την Ίντερ να ετοιμάζει κάποιο μεγάλο… μπαμ;

Ο προπονητής των «νερατζούρι», Λουτσιάνο Σπαλέτι, ερωτηθείς σχετικά με τα μεταγραφικά σχέδια της ομάδας του, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί κάποια προσθήκη άμεσα.

«Το να ακούγεται πως πρέπει να κάνουμε κάποια μεγάλη μεταγραφή ενώ ο σύλλογος έχει ξεκαθαρίσει πως υπάρχουν κάποιες παράμετροι που πρέπει να είναι σεβαστοί απ’ όλους, είναι κάτι που μπορεί να βλάψει την ομάδα.

Μπορείτε να λέτε ονόματα όπως του Μικιταριάν, του Παστόρε ή του Βέρντι. Αλλά κοστίζουν τουλάχιστον 30 εκατομμύρια και δεν τα έχουμε.

Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, να δείξουμε την ποιότητά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην ποιότητα του κάθε παίκτη και στην ομάδα.

Οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν ότι είμαι απόλυτα σίγουρος για την ποιότητά τους και πως ξέρω τη δυναμική τους. Τα πράγματα πρέπει να μείνουν όπως είναι τόσο καιρό.

Σε τέτοιες περιόδους ανακαλύπτουμε ξανά τη δύναμη της ομάδας, της οικογένειας», ήταν τα λόγια του Σπαλέτι.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.