Μπακαμπού: «Ευκαιρία που θα αλλάξει τη ζωή μου η Κίνα» | Sportsking.gr

Μπακαμπού: «Ευκαιρία που θα αλλάξει τη ζωή μου η Κίνα»

Ο Κεντρίκ Μπακαμπού στην τελευταία συνέντευξη του επί Ισπανού εδάφους μίλησε για την επιλογή του να αφήσει την Βιγιαρεάλ για ομάδα της Κίνας.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Κεντρίκ Μπακαμπού δέχτηκε δελεαστική πρόταση από την Μπειζίνγκ Γκουάν της Κίνας.

Η πρόταση των Κινέζων προς τη Βιγιαρεάλ έφτασε τα 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ και ο Κονγκολέζος θα υπογράψει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Ο έμπειρος επιθετικός με δηλώσεις που μίλησε για την επιλογή να προτιμήσει τα χρήματα αντί του ανταγωνισμού στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

«Όλα είναι κλεισμένα για τη μεταγραφή, περιμένω από τις δυο ομάδες να κανονίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα, είχα αυτή την πρόταση εδώ και καιρό αλλά δεν είχα πει τίποτα σε κανέναν, είμαι χαρούμενος και στεναχωρημένος ταυτόχρονα. Αυτή είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή.

Η προοπτική της Κίνας θα μου αλλάξει τη ζωή, το γνωρίζω αυτό. Δεν είναι εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση, μίλησα με την οικογένεια μου πριν καταλήξω, πιστεύω είναι για καλό» , ήταν τα λόγια του Αφρικανού φορ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.