Γκουαρδιόλα: «Πρέπει να αποδείξω την αξία μου κατακτώντας τίτλους» | Sportsking.gr

Γκουαρδιόλα: «Πρέπει να αποδείξω την αξία μου κατακτώντας τίτλους»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα πρέπει να "κερδίσει" την ανανέωση του συμβολαίου του κατακτώντας τίτλους με την Μάντσεστερ Σίτι και αποδεικνύοντας την αξία του.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Πεπ Γκουαρδιόλα, του οποίου η συνεργασία με τους «Πολίτες» εκπνέει το καλοκαίρι του 2019.

Οι ιθύνοντες της ομάδας βλέπουν ότι ο Καταλανός προπονητής τους έχει οδηγήσει μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ υπάρχει αισιοδοξία και για το Champions League. Έτσι, θέλουν να τον «δέσουν» και ταυτόχρονα να τον ανταμείψουν για την εξαιρετική δουλειά του, προσφέροντάς του νέο βελτιωμένο συμβόλαιο, μεγαλύτερης διάρκειας.

Ο Γκουαρδιόλα είπε αναλυτικά:

«Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι παίκτες για το συμβόλαιό μου, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία για τη δέσμευσή μου με τη Σίτι σε όλη τη διάρκεια της τριετίας που έχω υπογράψει. Θα είμαι εδώ για άλλη μία σεζόν και μετά θα δούμε. Το αν θα ανανεώσω τη συνεργασία μου με τη Σίτι θα εξαρτηθεί πρώτα απ’ όλα από το αν το αξίζω. Αυτό έχει να κάνει με τους τίτλους που θα κατακτήσουμε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο αν δεν το αποδείξω. Είμαι ευχαριστημένος εδώ, αλλά για να μείνεις σε μία μεγάλη ομάδα, χρειάζονται τίτλοι και εγώ θέλω να τους κατακτήσω».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.