Κόντε: «Ο Μουρίνιο δε θυμάται όσα έκανε εκείνος» | Sportsking.gr

Κόντε: «Ο Μουρίνιο δε θυμάται όσα έκανε εκείνος»

Με τη σειρά του απάντησε ο Αντόνιο Κόντε στις «σπόντες» που πέταξε για τον ίδιο και τον Γιούργκεν Κλοπ, ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Με τη σειρά του απάντησε ο Αντόνιο Κόντε στις «σπόντες» που πέταξε για τον ίδιο και τον Γιούργκεν Κλοπ, ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Γιουνάιτεντ λόγω της έλλειψης πάθους κατά τη διάρκεια του αγώνα, τονίζοντας πως «…δε χρειάζεται να κάνω σαν κλόουν για να έχω ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο».

Σε αυτές τις δηλώσεις ήρθε να απαντήσει και ο τεχνικός των «μπλε» του Λονδίνου, υπενθυμίζοντας στον Special One τα… λάθη του παρελθόντος.

«Νομίζω πως θα πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του στο παρελθόν. Ίσως μιλούσε για τον εαυτό του πιο παλιά, έτσι δεν είναι;

Νομίζω πως ορισμένες φορές κάποιος ξεχνάει τι έχει ειπωθεί στο παρελθόν ή ποιες ήταν οι πράξεις του και κάποιες φορές υπάρχει κάτι σαν απώλεια μνήμης, όταν ξεχνάς τι έχεις κάνει στο παρελθόν», ήταν τα όσα είπε ο Κόντε.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.