Η πρώτη του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ | Sportsking.gr

Η πρώτη του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ

Η πρώτη προπόνηση του Μαυροπάνου με τους «κανονιέρηδες» είναι γεγονός, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να δείχνει πως τα έχει χαμένα.

Στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ όπου γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα βρέθηκε σήμερα ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ακολούθησε το πρόγραμμα στο London Colney υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ, συστήθηκε στους υπόλοιπους παίκτες όντας… κανονιέρης.

Φυσικά στις πρώτες του κινήσεις ήταν εμφανές το τρακ του νεοφερμένου, ενώ αξίζει να σημειωθεί για την περίπτωσή του ότι είναι πολύ πιθανό να μην ολοκληρώσει την σεζόν στην Άρσεναλ αλλά να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα δανεικός ώστε να «ψηθεί» και να πάρει εμπειρίες.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.