Σίριαλ τέλος! Έκλεισε στην Μπαρτσελόνα με εξωπραγματική ρήτρα ο Κουτίνιο | Sportsking.gr

Σίριαλ τέλος! Έκλεισε στην Μπαρτσελόνα με εξωπραγματική ρήτρα ο Κουτίνιο

Οι μεγαλύτερες εφημερίδες στην Ισπανία κάνουν λόγο για τελειωμένη συμφωνία και απομένουν πλέον μόνο οι ανακοινώσεις για το μεγάλο deal.

Μας κούρασε αφάνταστα αλλά τελικά η επιθυμία του Φελίπε Κουτίνιο έγινε πραγματικότητα, όπως υποστηρίζει σύσσωμος ο ισπανικός και όχι μόνο Τύπος. Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα τα βρήκαν εν τέλει, η μεταγραφή προχωράει κανονικά και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Ο Βραζιλιάνος έχει ήδη συμφωνήσει με τους Καταλανούς για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και το μόνο «αγκάθι» στην υπόθεση ήταν η πλευρά των «Κόκκινων» που αποδείχθηκαν σκληροί διαπραγματευτές.

Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές θα φτάνει τα 160 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αναλύονται σε 120 και 40 με τη μορφή μπόνους. Τα 10 από αυτά που αφορούν τα μπόνους, είναι πολύ εύκολο να επιτευχθούν, ενώ τα υπόλοιπα, εξαρτώνται από την εικόνα που θα παρουσιάσει στην Μπαρτσελόνα και τα όσα θα καταφέρει να πετύχει.

Οι «Μπλαουγκράνα» θα του βάλουν ρήτρα αποδέσμευσης πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να μην την πατήσουν ποτέ ξανά όπως έγινε με την υπόθεση του Νεϊμάρ. Αναφορικά με την αμοιβή του, ο Κουτίνιο θα λαμβάνει 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί.

Όπως φαίνεται ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ θα λάβει τέλος και όπως όλα δείχνουν ο Κουτίνιο μετακομίζει στη Βαρκελώνη για τα επόμενα 5 χρόνια. Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.