ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Συγκινητικό αντίο του Κλοπ στον Κουτίνιο – Αποκάλυψε το λόγο φυγής του!

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε το λόγο που έφυγε ο Κουτίνιο από την ομάδα, σε ένα συγκινητικό αντίο στον Βραζιλιάνο για τα όσα προσέφερε.

Συγκινητικό αντίο του Κλοπ στον Κουτίνιο – Αποκάλυψε το λόγο φυγής του!

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν απογοητευμένος από την απόφαση του Κουτίνιο να αποχωρήσει με προορισμό την Μπαρτσελόνα. Τον αποχαιρέτησε με βαριά καρδιά, καθώς όπως είπε χάνει ένα τεράστιο παίκτη και υπέροχο άνθρωπο.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος ήταν απελπισμένος να πάει στην Μπαρτσελόνα κάτι που έλεγε συνεχώς και σε όλους, αφού ήταν το όνειρό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κλοπ:

“Με μεγάλη απροθυμία σαν σύλλογος και ομάδα λέμε το αντίο μας σε έναν πολύ καλό φίλο, φανταστικό παίκτη και υπέροχο άνθρωπο, τον Φελίπε Κουτίνιο. Δεν είναι μυστικό ότι ο Φελίπε ήθελε αυτή τη μεταγραφή από τον προηγούμενο Ιούλιο, όταν και η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό το ενδιαφέρον της. Ο Κουτίνιο ήταν επίμονος μαζί μου, με τους ιδιοκτήτες, ακόμη και με τους συμπαίκτες του, ήταν απελπισμένος για τη μεταγραφή του.

Εκτός από αυτό, καταφέραμε να κρατήσουμε τον παίκτη μετά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ελπίζοντας ότι μπορούμε να του αλλάξουμε γνώμη και να τον πείσουμε να μείνει και να είναι μέρος σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε.

Μπορώ να πω στους φιλάθλους της Λίβερπουλ, ότι εμείς ως ομάδα, κάναμε ότι μπορούσαμε για να τον πείσουμε ότι το να μείνει στη Λίβερπουλ είναι το ίδιο ελκυστικό από το να πάει στην Μπαρτστελόνα, αλλά ήταν 100% σίγουρος ότι το μέλλον του και της οικογένειάς του ανήκει στην Μπαρτσελόνα. Είναι το όνειρό του.

Ο Φελίπε είχε φανταστική προσφορά στη Λίβερπουλ σε αυτά τα πέντε χρόνια και είμαστε απογοητευμένοι που δεν ήθελε να συνεχίσει, με βαριά καρδιά του ευχόμαστε να τα πάει καλά. Ο παίκτης έμεινε αφοσιωμένος και προσηλωμένος στο να μας βοηθήσει να κερδίζουμε τα παιχνίδια, πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις και προπονούνταν σκληρά κάθε μέρα”.

Παράλληλα, ο Κλοπ μίλησε και για τη συνέχεια της ομάδας του, εξέφρασε την πίστη του στο υπάρχον ρόστερ, τονίζοντας ότι υπάρχει άφθονο ταλέντο. Επεσήμανε ότι είναι λογικό οι φίλοι της Λίβερπουλ να είναι απογοητευμένοι, καθώς είναι πάντα δύσκολο να αποχαιρετάς ένα μεγάλο παίκτη. Ωστόσο, όπως είπε, ο καθένας έχει τα όνειρα και τους στόχους του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ