«Δέχθηκα ρατσιστική επίθεση για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες» | Sportsking.gr

«Δέχθηκα ρατσιστική επίθεση για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες»

Ενοχλημένος από ρατσιστικά σχόλια προς το πρόσωπο του παρουσιάστηκε ο μέσος της Γιουβέντους, Μπλες Ματουιντί, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Κάλιαρι με 1-0.

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης δήλωσε ότι έπεσε ο μέσος της Γιουβέντους, Μπλες Ματουιντί, στη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Μπολόνια με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπερναντέσκι στο 75ο λεπτό.

«Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματά σας. Σήμερα γεύτηκα το ρατσισμό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αδύναμοι παίκτες προσπαθούν να εκφοβίσουν εκφράζοντας το μίσος τους. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μισούν και μόνο λυπάμαι γι αυτούς, διότι θέτουν το λάθος παράδειγμα. Το ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος διάδοσης της ισότητας, του πάθους και της έμπνευσης και γι αυτό είμαι εδώ. Ειρήνη.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στο Γάλλον διεθνή, ο οποίος είχε αναφερθεί σε παρόμοιο περιστατικό στο παιχνίδι με την Ελάς Βερόνα, στις 30 Δεκεμβρίου.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.