Μαρότα: «Δεν υπάρχει τιμή για τον Ντιμπάλα» | Sportsking.gr

Μαρότα: «Δεν υπάρχει τιμή για τον Ντιμπάλα»

Ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Τσουζέπε Μαρότα, με δηλώσεις του έκοψε το βήμα σε όλες τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την αγορά του Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα φαίνεται πως θα απασχολεί τους ανθρώπους της Γιουβέντους σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Λογικό. Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της Ιταλίας, αλλά και έναν από τους πιο αποτελεσματικούς παγκοσμίως.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δείξει πως θέλει να τον αποκτήσει. Όμως, ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Τσουζέπε Μαρότα, με δηλώσεις του υπογράμμισε πως ο Αργεντινός φορ δεν είναι προς πώληση.

«Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να «φτιάξεις» λίγο την ομάδα σου και να γεμίσεις μερικά κενά. Δεν έχουμε βάλει τιμή πώλησης στον Ντιμπάλα και είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε αυτή την κουβέντα.

Σκοπός μας είναι να μην τον πουλήσουμε. Ούτε τώρα, ούτε το προσεχές καλοκαίρι».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.