Ψάχνει το «μπαμ» με Ντιμπάλα η Γιουνάιτεντ | Sportsking.gr

Ψάχνει το «μπαμ» με Ντιμπάλα η Γιουνάιτεντ

Μία μεγάλη μεταγραφή θέλει να κάνει άμεσα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: εκείνη του Πάουλο Ντιμπάλα από τη Γιουβέντους.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα και φέτος κάνει σπουδαία σεζόν με τη φανέλα της Γιουβέντους. Και φέτος την έχει πάρει από το χέρι με σκοπό να την οδηγήσει πολύ ψηλά. Και φέτος, όπως και άλλες χρονιές, γίνεται χαμός για την απόκτησή του.

Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα πολύ ψηλά. Όπως αναφέρουν οι «Gazetta dello Sport» και «Corriere dello Sport» οι «κόκκινοι διάβολοι» μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα κάνουν επίσημη κρούση στη «Μεγάλη Κυρία» για να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτή θα φτάνει τα 68 με 70 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, δεν γίνεται γνωστό, για την ώρα, αν θα πρόκειται για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που διανύουμε ή για το προσεχές καλοκαίρι.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.