Ξέσπασε ο Κόντε: «Υποκριτής και μικρός άνθρωπος ο Μουρίνιο» | Sportsking.gr

Ξέσπασε ο Κόντε: «Υποκριτής και μικρός άνθρωπος ο Μουρίνιο»

Στο... κόκκινο είναι οι σχέσεις μεταξύ Αντόνιο Κόντε και Ζοζέ Μουρίνιο, με τον τελευταίο να κατηγορεί ευθέως τον πρώτο για τα στημένα παιχνίδια και τον Ιταλό να απαντά με όρεξη για... τσαμπουκά.

Στο… κόκκινο είναι οι σχέσεις μεταξύ Αντόνιο Κόντε και Ζοζέ Μουρίνιο, με τον τελευταίο να κατηγορεί ευθέως τον πρώτο για τα στημένα παιχνίδια και τον Ιταλό να απαντά με όρεξη για… τσαμπουκά.

Συγκεκριμένα, ο Κόντε ερωτηθείς για τον Μουρίνιο τον χαρακτήρισε μικρό σαν άνθρωπο ενώ δε δίστασε να τον αποκαλέσει μέχρι και υποκριτή.

«Όταν ο στόχος ενός ανθρώπου είναι να προσβάλει τον άλλο, είναι μικρό άνθρωπος. Όλοι τον ξέρουμε πολύ καλά. Δεν είναι έκπληξη για μένα. Δεν ανησυχώ για αυτόν. Θα υπάρξει μια καλή ευκαιρία, όταν θα παίξουμε με τη Γιουνάιτεντ να το ξεκαθαρίσουμε σε ένα δωμάτιο, εγώ κι αυτός.

Θυμάμαι όταν πρόσβαλε τον Ρανιέρι για τα αγγλικά του. Όταν απολύθηκε από τη Λέστερ, φόρεσε φανέλα για τον Ρανιέρι. Ήταν τόσο ψεύτικο. Δείχνεις ότι είσαι μικρός άνθρωπος. Ήταν μικρός άνθρωπος στο παρελθόν, είναι μικρός άνθρωπος στο παρόν και θα είναι έτσι και στο μέλλον», ήταν τα λόγια του Κόντε.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.