Ήθελε δανεικό τον Κουτίνιο η Λίβερπουλ | Sportsking.gr

Ήθελε δανεικό τον Κουτίνιο η Λίβερπουλ

Παρά την πώληση του Φελίπε Κουτίνιο η Λίβερπουλ έκανε προσπάθειες προκειμένου να κρατήσει με τη μορφή δανεισμού τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι.

Εδώ και λίγα 24ωρα ο Φελίπε Κουτίνιο αποτελεί και επίσημα παίκτη της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της ημέρας.

Η Λίβερπουλ θα εισπράξει 160 εκατομμύρια ευρώ αλλά προσπάθησε να να αυξήσει το κέρδος της μεταγραφής, όχι σε οικονομικό επίπεδο αλλά με την παρουσία του Κουτίνιο.

Οι «reds» προσπάθησαν να κρατήσουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν προκειμένου να τους βοηθήσει κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπαρτσελόνα δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο καθώς επιθυμούσε την άμεση ένταξη του παίκτη στην ομάδα.

Πλέον οι άνθρωποι της Λίβερπουλ καλούνται να ψάξουν για αντικαταστάτη με το όνομα του Τόμας Λεμάρ να «παίζει» έντονα τις τελευταίες ώρες.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.