«Καίγεται» για Ντένις Σουάρεθ η Νάπολι! | Sportsking.gr

«Καίγεται» για Ντένις Σουάρεθ η Νάπολι!

Η Νάπολι έχει εκφράσει αρκετές φορές το ενδιαφέρον της για τον Ντένις Σουάρεθ και τώρα ετοιμάζει το "μπάσιμό" της, τη στιγμή που βλέπει τον νεαρό άσο να αγωνίζεται ελάχιστα στην Μπάρτσελόνα.

«Καίγεται» για τον Ντένις Σουάρεθ η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Ιταλία και θέλουν να πραγματοποιήσουν μία μεταγραφή που θα προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο 24χρονος άσος της Μπαρτσελόνα παίρνει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής κάτι που θα ήθελε να αλλάξει. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε διαθέτει πληθώρα επιλογών στη μεσαία γραμμή και έτσι ο Σουάρεθ δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε, αφού δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Σύμφωνα με την ιταλική Corriere Dello Sport, η Νάπολι έχει κάνει την πρότασή του προκειμένου να τον φέρει στην Ιταλία άμεσα. Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι Ιταλοί κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον κάνουν δικό τους, αλλά η στάση της Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής είναι αρνητική!
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.