Κινέζικες «σειρήνες» για Ομπαμεγιάνγκ! | Sportsking.gr

Κινέζικες «σειρήνες» για Ομπαμεγιάνγκ!

Στο στόχαστρο της κινέζικης Γκουανγκζού φαίνεται πως βρίσκεται ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ!

Πιο συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Κίνας (σύμφωνα με όσα γράφουν και τα εγχώρια ΜΜΕ) ετοιμάζουν πρόταση ύψους 70.000.000 ευρώ, προκειμένου να αποκτήσουν τον Γκαμπονέζο στράικερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η ομάδα από τη Βεστφαλία έχει αποδεχθεί την πρόταση του κινέζικου συλλόγου.

Αξίζει να επισημάνουμε πως η Γκουανγκζού, εκτός από το αστρονομικό ποσό που είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην Ντόρτμουντ, απλώνει… «χρυσάφι» στα πόδια του Γκαμπονέζου προσφέροντας του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περί τα 18.000.000 ευρώ!!

Βέβαια τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόφαση που θα πάρει ο ίδιος ο Ομπαμεγιάνγκ, καθώς γνωρίζει πως από το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει την δυνατότητα να πάρει μετεγγραφή σε ένα από τα «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τις Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης, ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, να έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον Γκαμπονέζο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.