Έκλεισε στη Σίτι ο Σάντσεζ! | Sportsking.gr

Έκλεισε στη Σίτι ο Σάντσεζ!

Ο Αλέξις Σάντσεζ θα αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Σίτι, καθώς συμφώνησε με τους "Πολίτες" και έτσι μένει να φανεί εάν η Άρσεναλ θα τον παραχωρήσει τώρα ή θα τον χάσει ελεύθερο το καλοκαίρι.

Ο Αλέξις Σάντσεζ τα βρήκε σε όλα με την Μάντσεστερ Σίτι και έτσι έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας σύμφωνα με τη αγγλικά Μέσα. Το… μπαλάκι βρίσκεται πια στην πλευρά της Άρσεναλ, η οποία πρέπει να διαλέξει πότε θα τον αποχωριστεί.

Ο Χιλιανός τελικά δεν θα ανανεώσει και οι «Κανονιέρηδες» έχουν την επιλογή είτε να τον πουλήσουν τώρα και να βάλουν κάποια χρήματα στα ταμεία τους, είτε να τον χάσουν ως ελεύθερο το καλοκαίρι, μιας και λήγει το συμβόλαιό του.

Οι «Πολίτες» προσφέρουν 20 εκατομμύρια ευρώ στην Άρσεναλ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους από τώρα και περιμένουν την απάντηση των Λονδρέζων.

Ο Σάντσεζ θα λάβει 15 εκατομμύρια ευρώ ως πριμ υπογραφής συμβολαίου και θα αμείβεται με 13 εκατ. ευρώ ετησίως.

Τα πάντα θα κριθούν πάντως από την απόφαση της Άρσεναλ μέσα στον Γενάρη, αναφορικά με το πότε θα μετακομίσει στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι ο Σάντσεζ. Ωστόσο, από την πλευρά της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα υπάρχει αισιοδοξία ότι η μεταγραφή θα γίνει μέσα στο μήνα.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.