Εξετάζουν Ράκιτιτς Άρσεναλ-Λίβερπουλ | Sportsking.gr

Εξετάζουν Ράκιτιτς Άρσεναλ-Λίβερπουλ

Την περίπτωση του Ιβάν Ράκιτιτς βολιδοσκοπεί η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ, οι οποίες ψάχνουν για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Με πολύ καλό μάτι βλέπουν την περίπτωση του Ιβάν Ράκιτιτς η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ σύμφωνα με την Diaro Gol.

Οι Λονδρέζοι, έχουν ανάγκη από ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, αφού ο Μεσού Εζίλ δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα φύγει από το Emirates. Ο Βενγκέρ έχει καλή άποψη για τον Κροάτη και θα ήθελε να τον αποκτήσει.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κουτίνιο αποδυναμώθηκε στο κέντρο και η περίπτωση του Ράκιτιτς εξετάζεται, μαζί με πολλές ακόμη.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής από το Καμπ Νόου. Η απόκτηση του Κουτίνιο από τους «Μπλαουγκράνα» όμως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, σε περίπτωση που του στερηθεί μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Πάντως και η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ εξετάζουν την περίπτωση του Κροάτη και περιμένουν στη… γωνία.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.