Πίρλο: Γι αυτό δεν πήγα στη Μπαρτσελόνα | Sportsking.gr

Πίρλο: Γι αυτό δεν πήγα στη Μπαρτσελόνα

Τους λόγους που τον εμπόδισαν να μεταγραφεί από την Μίλαν στην Μπαρτσελόνα φανέρωσε ο Αντρεα Πίρλο.

Την ανταλλαγή μεγατόνων που εντέλει δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ αποκάλυψε ο Αντρέα Πίρλο, που έφτασε μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα, ως έμψυχο αντάλλαγμα της Μίλαν για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Τελικώς η σπουδαία αυτή η ανταλλαγή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με τον Σουηδό να πωλείται στην Μίλαν το 2011 και τον Ιταλό να αποχωρεί για την Γιουβέντους, φεύγοντας από την πατρίδα του μονάχα για λογαριασμό της Νιου Γιορκ Σίτι, που αποτέλεσε και τον τελευταίο του σταθμό.

«Υπήρχαν διαπραγματεύσεις της Μίλαν με την Μπαρτσελόνα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και εγώ θα ακολουθούσα την αντίθετη κατεύθυνση.

Στο τέλος μόνο ο Ζλάταν πήγε στην Μίλαν. Θα ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμένα αλλά ήμουν χαρούμενος στο Μιλάνο. Δεν ξέρω αν θα αποδεχόμουν την μεταγραφή».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.