Πουλιέται ο Στάριτζ | Sportsking.gr

Πουλιέται ο Στάριτζ

Ο Ντάνιελ Στάριτζ οδεύει προς την έξοδο από τη Λίβερπουλ, η οποία αποφάσισε να του βάλει πωλητήριο και περιμένει προτάσεις.

Ο Ντάνιελ Στάριτζ τίθεται προς πώληση, καθώς η Λίβερπουλ σύμφωνα με το ESPN, θέλει να τον παραχωρήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο επιθετικός των «Κόκκινων» αντιμετωπίζει αρκετά συχνά προβλήματα τραυματισμού, τα οποία δεν τον αφήνουν να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό και να παρουσιάσει την ποιότητά του στο χορτάρι. Έτσι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ το έχει πάρει απόφαση να τον πουλήσει και να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις, πιο αξιόπιστες.

Παράλληλα, πρόβλημα θεωρείται ότι έχει και ένα βαρύ συμβόλαιο, με τη Λίβερπουλ να θεωρεί ότι μπορεί να βρει καλύτερη λύση με λιγότερα χρήματα. Έτσι αυτό που μένει είναι οι προτάσεις των επίδοξων «μνηστήρων» και άμεσα θα ξεδιαλύνει ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Στάριτζ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.