Δανεικός, αλλά όχι αγύριστος, σε Σεβίλλη ο Μπατσουαγί | Sportsking.gr

Δανεικός, αλλά όχι αγύριστος, σε Σεβίλλη ο Μπατσουαγί

Κοντά σε συμφωνία με τη Σεβίλλη φαίνεται πως είναι η Τσέλσι, προκειμένου να δώσει δανεικό τον Μίτσι Μπατσουαγί ως το τέλος της σεζόν.

Ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής του Μίτσι Μπατσουαγί φέτος στην Τσέλσι έχει κάνει τον Βέλγο φορ να θέλει να φύγει από τις τάξεις των Μπλε, μιας και δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε.

Από την άλλη οι Λονδρέζοι δεν θέλουν να τον χάσουν. Οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις η λύση είναι κάπου στην μέση.

Σύμφωνα με τη «L’ Equipe» η Σεβίλλη έχει προσεγγίσει τόσο τον παίκτη όσο και την αγγλική ομάδα, προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ της μέσα στον Ιανουάριο. Ωστόσο, δεν θα πρόκειται για κανονική μεταγραφή, αλλά για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Ο Μπατσουαγί θέλει να παίξει σε όσο το δυνατόν πιο πολλά ματς γίνεται μιας και επιθυμεί να βρίσκεται στα βασικά πλάνα της εθνικής ομάδας του Βελγίου το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.