ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

“Διαστημική” Βαλένθια κόντρα στην Λας Πάλμας!

Πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση, και έχοντας τον νεοαποκτηθέντα Λουτσιάνο Βιέτο σε τρελά κέφια, η Βαλένθια "διέλυσε" την Λας Πάλμας και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa del Rey!

“Διαστημική” Βαλένθια κόντρα στην Λας Πάλμας!

Η Βαλένθια έδειξε τις διαθέσεις της από πάρα πολύ νωρίς στην αναμέτρηση. Μετά την συμπλήρωση 6′ αγώνα, ο Νάτσο Χιλ βρέθηκε σε θέση βολής, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Αντρέας Περέιρα, ωστόσο δεν κατάφερε να “νικήσει” τον Ραούλ στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 12′ η Βαλένθια έχασε ακόμα μία καλή ευκαιρία όταν το, εκτός περιοχής, αριστερό σουτ του Αντρέας Περέιρα πέρασε αρκετά έξω από το αριστερό δοκάρι του Ραούλ. Στο 17′ η ομάδα του Μαρθελίνιο “πλησίασε” ξανά στο γκολ αλλά το δεξί σουτ του Βιέτο, από το ημικύκλιο σχεδόν, πέρασε ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι. Με την συμπλήρωση του εικοσαλέπτου οι γηπεδούχοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο παιχνίδι. Ο Ζάζα έκανε υπέροχη ενέργεια έξω από την περιοχή, βρήκε με το αριστερό τον Βιέτο μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να “νικήσει” σε τετ-α-τετ τον Ραούλ. Στιγμές αργότερα (21′) η Βαλένθια έχασε νέα ευκαιρία όταν η προσπάθεια του Ζάζα, μέσα από την περιοχή, πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 25′ η Λας Πάλμας έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία της με τον Σαμπέριο να επιχειρεί από μακριά το σουτ, χωρίς να ανησυχεί ιδιαίτερα τον Ντομενέκ. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (30′) η Βαλένθια άνοιξε το σκορ. Ο Νάτσο Χιλ έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Ζάζα έκανε την κεφαλιά ψαράκι, ο Ραούλ έδιωξε εντυπωσιακά με τα πόδια, αλλά στην επαναφορά ο Λουτσιάνο Βιέτο, με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στον “ουρανό” της εστίας της Λας Πάλμας για το 1-0. Στο 40′ η Λας Πάλμας είχε την δεύτερη καλή της στιγμή, όταν ο Ντομένεκ εξουδετέρωσε, μπλοκάροντας την μπάλα, την κεφαλιά του Λέμος, μετά από εκτέλεση φάουλ. Αυτή ήταν κι η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου, το οποίο βρήκε την Βαλένθια προηγούμενη με 1-0.

Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ανήκει στη Λας Πάλμας. Στο 48′ ο Καστεγιάνο σούταρε από μακριά, χωρίς να καταφέρει παρόλα αυτά να ανησυχήσει τον Ντομενέκ. Ένα λεπτό αργότερα (49′) η ομάδα του Μαρθελίνιο πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Περέιρα έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, βρήκε τον Βιέτο μέσα στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ “νίκησε” τον Ραούλ για το 2-0. Στο 51′ η Βαλένθια θα μπορούσε να αυξήσει κι άλλο το προβάδισμα της αλλά το γύρισμα του Ζάζα μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Ραούλ.

Τρία λεπτά αργότερα (54′) ο Μακσίμοβιτς, με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, πέτυχε το 3-0 για την Βαλένθια. Στο 56′ η Λας Πάλμας είχε την ευκαιρία της αλλά το μακρινό αριστερό σουτ του Βιθέντε πέρασε άουτ. Περίπου ένα δεκάλεπτο αργότερα (65′) η Βαλένθια θα κάνει το 4-0 όταν ο Βιέτο πλάσαρε τον Ραούλ, λίγο πιο μπροστά από την σέντρα, πετυχαίνοντας ένα πραγματικά απίθανο γκολ. Δύο λεπτά αργότερα (67′) η Βαλένθια θα πλησιάσει στο 5-0 αλλά το σουτ του Περέιρα θα εξουδετερώσει ο Ραούλ. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν άκρως διαδικαστικά και το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Βαλένθια να παίρνει, με τον πιο πειστικό και εμφατικό τρόπο, την πρόκριση για τα προημιτελικά του Copa del Rey.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ