Κόντε: «Μας πρόλαβε η Λίβερπουλ» | Sportsking.gr

Κόντε: «Μας πρόλαβε η Λίβερπουλ»

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ήθελε τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Η Λίβερπουλ επέμεινε και τελικά κατάφερε να αποκτήσει τον πρώην πια στόπερ της Σαουθάμτον, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, χρειάστηκε να βγάλει από τον τραπεζικό της λογαριασμό 85 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αποτελεί ρεκόρ μεταγραφής για το σύλλογο αλλά και για αμυντικό γενικότερα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Παρ΄ολα αυτά, οι «κόκκινοι» θεωρείται σίγουρο ότι οι «κόκκινοι» θα ξεχάσουν γρήγορα το κόστος της μεταγραφής αν αντικρίσουν τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό να κλείνει τις αμυντικές τρύπες που έχουν εκθέσει τόσες φορές την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Φαν Ντάικ θεωρείται ένας από τους καλύτερους στόπερ που κυκλοφορούν στο νησί και γι΄αυτό ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, με πρόσφατες δηλώσεις του δεν έκρυψε ότι ήθελε να τον κάνει δικό του αλλά τον πρόλαβε η Λίβερπουλ.

«Αυτό είναι το ποδόσφαρο, αυτή είναι η ζωή. Σίγουρα ήταν στόχος μας αλλά όπως ξέρετε έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορείς να έχεις πολλούς στόχους αλλά πρέπει να είσαι σε θέση να τους προσεγγίσεις. Η μεταγραφική αγορά δεν είναι απλή για κανέναν σύλλογο. Η Λίβερπουλ αγόρασε τον Φαν Ντάικ για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή και πιστεύω ότι ο Φαν Ντάικ είναι κορυφαίος αμυντικός. Και ξόδεψαν 85 εκ. ευρώ γι αυτόν τον παίκτη», είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλών.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.