Πιστεύει στα δικά της παιδιά η Παρί | Sportsking.gr

Πιστεύει στα δικά της παιδιά η Παρί

Τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει να φοράει ως το καλοκαίρι του 2020 ο Νέιθαν Μπιτουμαζάλα, ο οποίος θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα της γαλλικής ομάδας.

ADVERTISING

Από τότε που οι Άραβες ανέλαβαν την Παρί Σεν Ζερμέν οι παίκτες που έχουν βγει από τις ακαδημίες του συλλόγου και έχουν καθιερωθεί είναι ελάχιστοι. Άνετα μπορεί να τους μετρήσει κανείς στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ένας από αυτούς που φιλοδοξεί να γίνει η εξαίρεση στον, εν λόγω κανόνα, είναι ο Νέιθαν Μπιτουμαζάλα.

Ο 15χρονος παίκτης ανήκει εδώ και χρόνια στη γαλλική ομάδα και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να ξεχωρίσει και να υπογράψει συμβόλαιο με την Παρί που θα έχει ισχύ ως τις 30 Ιουνίου του 2020.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ξέρω πως πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά για να βελτιωθώ, αλλά ήδη έκανα ένα σπουδαίο βήμα στην καριέρα μου», τα λόγια του Μπιτουμαζάλα.
ADVERTISING
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.