Βενγκέρ: «Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε με τη Σίτι για τον Έβανς» | Sportsking.gr

Βενγκέρ: «Δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε με τη Σίτι για τον Έβανς»

Ο Αρσέν Βενγκέρ με δηλώσεις του παραδέχτηκε πως αν η Σίτι κινηθεί για την απόκτηση του Τζόνι Έβανς τότε η Άρσεναλ θα έχει ελάχιστες πιθανότητες.

Ο Αρσέν Βεγκέρ είναι ένας άνθρωπος που δεν κρύβετε πίσω από το δάχτυλο του και όταν μιλήσει για κάτι θα το κάνει με ειλικρίνεια.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γάλλος τεχνικός παραδέχτηκε το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Τζόνι Έβανς αλλά εμφανίστηκε απαισιόδοξος για τη μεταγραφή αν εμπλακεί η Σίτι.

«Μιλάμε σε φιλολογικό επίπεδο από τη στιγμή που δεν έχουμε έρθει σε συμφωνία με κανέναν, το καλύτερο θα ήταν να μη μιλήσουμε. 

Πρέπει να δούμε αν υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Σίτι, ναι δεν ξέρω αν έχει κάνει κάποια κίνηση. Μπορώ να πω με σιγουριά πως αν η Σίτι κάνει πρόταση, τότε η περίπτωση μας θα είναι η δεύτερη καλύτερη για τον παίκτη.»

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.