«Ξεχάστε τον Σούρλε» | Sportsking.gr

«Ξεχάστε τον Σούρλε»

Για κανένα λόγο η Μπορούσια Ντόρτμουντ δε σκέφτεται να δώσει τον Αντρέ Σούρλε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Μίκαελ Ζορκ.

Τις τελευταίες ημέρες ολοένα και περισσότερα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ίντερ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αντρέ Σούρλε.

Όμως, οι Νερατζούρι θα πρέπει να ξεχάσουν την περίπτωση του Γερμανού εξτρέμ. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του ο Μίκαελ Ζορκ. Ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας υπογράμμισε πως η πρόθεση των Βεστφαλών είναι να τον κρατήσουν στις τάξεις τους μέχρι να εκπνεύσει το συμβόλαιό του.

«Αν ο Σούρλε βρίσκεται κοντά στην έξοδο; Όχι δεν το νομίζω αυτό. Ο τεχνικός της ομάδας μας, Πίτερ Στόγκερ, έχει δηλώσει πως η Μπορούσια μπορεί να φτάσει στους στόχους της με τους παίκτες που έχει ήδη. Διαθέτουμε 29 ποδοσφαιριστές και έχουν όλοι συμβόλαιο και θα είναι μαζί μας για αρκετό καιρό».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.