Φήμες για Λεβ και Ρεάλ | Sportsking.gr

Φήμες για Λεβ και Ρεάλ

Η αγωνιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ρεάλ Μαδρίτης, οδηγεί την Φλορεντίνο Πέρεθ στο να πάρει δραστικά μέτρα και να αλλάξει προπονητή στο τέλος της σεζόν.

Η Ρεάλ δε λέει να συνέλθει και να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο και ο Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζεται να πάρει τολμηρές αποφάσεις για να γίνουν ριζικές αλλαγές.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα Soy Madridsta, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει επαφές με τον Γιοκίμ Λεβ, προπονητή της εθνική Γερμανίας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Μάλιστα, οι συζητήσεις φαίνεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο, ωστόσο το πρόβλημα που υπάρχει είναι το συμβόλαιο του Λεβ με την εθνική Γερμανίας, το οποίο ισχύει μέχρι το 2020.

Επίσης, στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι η σχέση του Ζιντάν με τον Πέρεθ έχει κλονιστεί και ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στη συνέχεια της σεζόν, η αντικατάσταση του «Ζιζού» είναι δεδομένη.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.