ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

“Δε θα υποφέρουμε για την απώλεια του Κουτίνιο”

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί η ομάδα του την απώλεια του Φελίπε Κουτίνιο.

“Δε θα υποφέρουμε για την απώλεια του Κουτίνιο”

Το σήριαλ της μεταγραφής του Φελίπε Κουτίνιο έλαβε αίσιο τέλος για τους «μπλαουγκράνα», με τους Καταλανούς να ξοδεύουν 160 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Λίβερπουλ.

Έτσι, ο Βραζιλιάνος άσος άφησε πίσω στο Λίβερπουλ ένα μεγάλο κενό, το οποίο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επιχειρεί να καλύψει είτε εκ των έσω είτε αγοράζοντας ένα διαθέσιμο ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, πάντως, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ομάδα του θα κατορθώσει να διαχειριστεί την απώλεια του 25χρονου ποδοσφαιριστή, όπως έχει αποδείξει και στα παιχνίδια που έχει παραταχθεί χωρίς αυτόν τη φετινή σεζόν.

“Χάσαμε πολλούς παίκτες όταν ήμουν στη Ντόρτμουντ. Ένας παίκτης ποτέ δεν ήταν πρόβλημα. Είναι κάτι λογικό στην ποδοσφαιρική αγορά. Χάνεις έναν παίκτη, αγοράζεις έναν άλλο. Τα πάντα έχουν να κάνουν με την ατμόσφαιρα στο σύλλογο. Δε χρειάζεται να υποφέρουμε. Πάντα έτσι τα κατάφερνα. Μου άρεσε ο Φιλ, η συμπεριφορά του ήταν φανταστική. Δεν υπάρχει κάτι να συγκρίνω ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Ντόρτμουντ. Πρέπει μόνο να διαχειριστούμε την κατάσταση. Όπως με τον Στέρλινγκ και τον Σουάρεζ. Ίσως στο παρελθόν ο σύλλογος να υπέφερε λίγο παραπάνω και οι οπαδοί να αναρωτήθηκαν τι συνέβη και αποχώρησαν όλοι αυτοί οι παίκτες. Αν κινηθούμε για κάποιον παίκτη πρέπει να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Δε χρειάζεται να τον αντικαταστήσουμε άμεσα. Θα έχουμε 11 παίκτες και θα αποδίδουμε σπουδαίο ποδόσφαιρο χωρίς το Φιλ. Δε θέλω αυτό να ακουστεί ως αγένεια. Έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να τον αντικαταστήσουμε εκ των έσω. Θα πάμε με ανοιχτά τα μάτια σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο αλλά δε θα κάνουμε τρελά πράγματα. Οποιαδήποτε μεταγραφή πρέπει πρώτα από όλα να είναι σωστή.”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ