«Έδινε 250 εκατ. ευρώ για Μέσι η Ρεάλ» | Sportsking.gr

«Έδινε 250 εκατ. ευρώ για Μέσι η Ρεάλ»

Σε μία τρομερή αποκάλυψη προέβη το γερμανικό περιοδικό Spiegel. Όπως υποστηρίζει, η Ρεάλ ήταν έτοιμη το 2013 να σπάσει τη ρήτρα του Μέσι, μία πρόταση που εξέτασε ο Αργεντινός!

Ο Μέσι κοντά στη Ρεάλ; Ακούγεται ψέμα, αλλά σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Spiegel δεν είναι.

Οι «Μερένχες» το 2013 ήταν έτοιμοι να καταβάλουν τη ρήτρα του συμβολαίου του Αργεντινού, που είχε ύψος 250 εκατομμυρίων ευρώ και να το πάρουν στη Μαδρίτη. Μάλιστα, είχε ενημερωθεί και ο δικηγόρος αλλά και ο πατέρας-μάνατζερ του παίκτη.

Θα του προσέφεραν συμβόλαιο με αποδοχές που θα έφταναν τα 23 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και η συνεργασία τους θα είχε διάρκεια μέχρι το το 2021.

Πρέπει όμως να σημειωθεί, ότι η Ρέαλ πήρε θέση για το συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζοντας ότι πρόκειται για ψεύδη που δεν έχουν σχέση με την αλήθεια.

Τελικά όμως η υπόθεση δεν προχώρησε και κάπως έτσι έγινε το μπαμ με την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι πάντα σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Μέσι το σκέφτηκε.

Μάλιστα, είχε κανονιστεί ραντεβού σε ένα ιδιωτικό τζετ, όπου θα βρίσκονταν ο Μέσι, ο δικηγόρος του Ινίγκο Χουάρεθ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο αθλητικός διευθυντής της Ρεάλ Μιγκέλ Παρδέθα και ένας δικηγόρος της «Βασίλισσας».

Επίσης, η Ρεάλ θα έκανε ότι μπορούσε για να πιέσει τον πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι, ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Μέσι με τον νόμο και την περιβόητη υπόθεση της φοροδιαφυγής.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.