Μόνο έτσι θα πουλήσει Σάντσεζ η Άρσεναλ! | Sportsking.gr

Μόνο έτσι θα πουλήσει Σάντσεζ η Άρσεναλ!

Ο Αλέξις Σάντσεζ θέλει να φύγει άμεσα από την Άρσεναλ, αλλά ο Βενγκέρ τον παραχωρεί μόνο με μία προϋπόθεση.

Μόνο εάν βρεθεί ο αντικαταστάτης του Αλέξις Σάντσεζ μέσα στον Γενάρη θα δεχθεί η Άρσεναλ να τον παραχωρήσει μεσούσης της σεζόν. Μπορεί ο Χιλιανός να θέλει να αποχωρήσει άμεσα, αλλά κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο εάν ο Βενγκέρ βρει τον εκλεκτό.

Ο Αλαστός τεχνικός δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για τα μεταγραφικά, αλλά και τα όσα ακούγονται και τους Εζίλ, Σάντσεζ, Γουόλκοτ, αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του Γουίλσιρ.

Ο προπονητής της Άρσεναλ μίλησε για το θέμα Σάντσεζ λέγοντας:

«Ουδέποτε έχω αμφισβητήσει την αφοσίωσή του στην ομάδα και τη διάθεσή του. Έχω κάνει πολλές κουβέντες μαζί του. Πιθανότατα θα τον έχουμε μαζί μας μέχρι και το φινάλε της σεζόν, εκτός κι αν βρεθεί κάποιος ιδανικός αντικαταστάτης το προσεχές διάστημα. Δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό πέρα από τη φιλολογία που κυκλοφορεί».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.