Θέλει Βάρντι ο Μουρίνιο, αλλά… | Sportsking.gr

Θέλει Βάρντι ο Μουρίνιο, αλλά…

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι ο Τζέιμι Βάρντι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει ν’ αγοράσει επιθετικό κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με τη «Daily Mirror» και ένας από αυτούς στη λίστα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο Τζέιμι Βάρντι.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των αλεπούδων όταν εκείνες κατέκτησαν το πρωτάθλημα τις τελευταίες σεζόν δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Ωστόσο, οι κόκκινοι διάβολοι δείχνουν πως τον εμπιστεύονται και πως τον προτιμούν.

Το θέμα «κολλάει» αλλού. Στο οικονομικό με τη Λέστερ να θέλει 35 εκατομμύρια λίρες για να τον παραχωρήσει. Κάτι που βρίσκει αντίθετους τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ, αφού μπορεί να έχουν σε εκτίμηση την εκτελεστική ικανότητα του Βάρντι, όμως, θεωρούν πως τα χρήματα που αξιώνουν οι αλεπούδες για εκείνον στην ηλικία που βρίσκεται (31 ετών) είναι πολλά.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.